Grunnlegger av RTT, Marisa Peer.

OM RTT  (RAPID TRANSFORMATIONAL THERAPHY):

RTT er en prisvinnende enestående ,effektiv ,dyptgripende og innsiktsgivende hypnoterapiform utviklet over nærmere 40 år av grunnleggeren Marisa Peer. 

Hun blir ofte kalt terapeutenes terapeut.

RTT er en hybrid terapiform som kombinerer de mest effektive teknikkene og metodene fra NLP ,CBT, hypnoterapi psykoterapi og nevroforskning. (NLP=nevro linguistisk programmering, CBT =kognitiv adferds terapi).

Etter å ha jobbet i mange år som terapeut oppdaget Marisa Peer at flesteparten av klientene hennes gjerne ville hjelpes raskt og effektivt, og på en så lite inngripende måte som mulig. De færreste har tid og penger til å skulle gå årevis i terapi. Dermed startet utviklingen av RTT.

Avhengig av temaet/problemet/utfordringen som skal behandles,vil 1 til 3 behandlingstimer være nok for hvert presenterte problem/utfordring.

Avhengighet ,depresjon,anoreksi,bulimi og spiseproblematikk kan ha nytte av mellom 3 til 7 behandlinger,men det vil være veldig individuelt,og kartlegges gjerne i løpet av de første møtene. Ta kontakt for individuel og personlig informasjon helt uforpliktende.

En viktig del av RTT er den skreddersydde audioen/ lydopptaket som gjøres under behandlingen. Denne er nøkkelen til forandring, da den implementerer og forsterker det nye tankemønsteret som utgjør transformasjonen og forandringen. Hjernen lærer gjennom repetisjon, og en ny vane og et nytt mønster tar gjerne mellom 10 til 21 dager å implementere. En relativt avslappende opplevelse, men en helt avgjørende del av forløpet for at terapien og behandlingen virkelig skal ha effekt og virkning.

Sjekk ut rtt.com for å finne ut mer om metoden.

Når kan RTT hjelpe?

Søvnproblemer, spiseforstyrrelser, matforhold i alle former, lav selvfølelse, stress, migrene, angst, panikk-anfall, uforklarlige følelser, kroppsrelaterte tilstander, traumer, spenninger, skilsmisser, OCD, lengsel etter kjærlighet, relasjoner, uro, prokrastinering , eksamensnerver , graviditet, ensomhet, etterdønninger av pandemi-angst,  bekymringer, engstelse, frykt, fobier, sinne, undertrykte følelser, uforløste drømmer, alkohol, røyk, frustrasjon, stagnasjon for å nevne noen.

Helseutfordringer og -plager: mentale, psykiske, fysiske og spirituelle.

Generelt kan sies at RTT kan hjelpe deg til å forstå roten og årsaken til problemet/ utfordringen/tilstanden, for så å kunne eliminere, forandre og erstatte tankene, følelsene og handlingene som har skapt dette problemet.

 Hypnose er en 100% naturlig måte til forandring . Hjernen din er fantastisk!


OM HYPNOSE:

Hva er hypnose?

Hvordan kan hypnose hjelpe?

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Hypnose er en naturlig prosess for å oppnå en avslappet sinnstilstand og et rom for kommunikasjon mellom det bevisste og det ubevisste sinn.Noen tenker at hypnose ikke er en behandlingsform i seg selv,men en prosess for å komme inn og ut av transe.

Noen tenker at det er som en guidet meditasjon eller som mindfullness. Andre tenker det er som dyp hvile. Og alt er riktig. Andre tenker på hjernen som en datamaskin : det som styrer bildene på skjermen (bevisstheten) , og det vi ikke helt ser av filer og mapper (underbevisstheten). Disse filene og programmene trenger noen ganger oppdateringer for å kunne fungere optimalt, og noen ganger trengs det proffer til disse oppdateringene.

Tilstanden man inntar kan forklares som ganske lik den man har når man har kjørt bil fra A til B uten egentlig å ha «sett» veien fordi man har sittet i egne tanker,eller tilsvarende tilstanden man er i når man sitter foran tv'n og lar tankene sveve.

Man går forbi den kritiske hjernen,og kommer i direkte kontakt med den følende hjernen, også kjent som underbevisstheten (alpha tilstand).

Hypnose er en måte å komme i direkte kontakt med underbevisstheten, også kalt den følende hjernen, slik at den som hypnotiseres kan forstå hva det er som styrer og påvirker deres uønskede handlinger og tanker ,for så å kunne forkaste dem og bli fri fra dem. Dette gjøres gjennom å gå forbi den bevisste og også kritiske hjernen, og direkte inn til den underbevisste og følende hjernen. Den som hypnotiseres er alltid i kontroll, og man kan ikke «hjernevaskes» til å utføre eller gjøre noe som går imot ens egen vilje.

Underbevisstheten din er som et overvåkningskamera, den tar opp 24 timer i døgnet.

I hypnose snakker du med underbevisstheten din, og det å samtale med sin egen underbevissthet er befriende, klargjørende og kraftfullt.

Hypnose er en 100% naturlig metode til forandring.

Man kan også bruke hypnose til å forsterke allerede fungerende tilstander, slik at tilstanden blir enda sterkere.

Hypnoterapi:

Hypnoterapi er en terapeutisk tilnærming utført av en utdannet utøver/hypnoterapeut. Terapeuten bruker hypnose til å identifisere og behandle problemer og utfordringer. Så det ser ut til at hypnoterapeuter ikke kan operere uten hypnose, men hypnose i seg selv er et verktøy og en metode som kan brukes av mange forskjellige profesjoner.

Psykoterapi:

Psykoterapi er forankret i dialog og kan inkludere CBT(kognitiv adferds terapi) og samtaleterapier hvor klientene er oppmuntret til å snakke åpent med en som er objektiv,nøytral og ikke-dømmende. Psykoterapeuter kan bruke hypnose som en del av et bredt spekter av intervensjoner.

Det finnes ikke en bestemt definisjon på hva hypnose er fordi det i praksis brukes i/på så mange forskjellige måter avhengig av utdanning/retning. Det betyr også at det hypnose omfavner er et veldig bredt konseptuelt rammeverk.

Hva kan jeg hjelpe deg med?

Send meg gjerne dine kontaktdetaljer og jeg vil kontakte deg.