KONTAKT MEG

fenomenal forandring

La den fantastiske hjernen din hjelpe deg gjennom RTT hypnose!

Ta kontakt om du er nysgjerrig, ønsker behandling , produkter 

eller har andre spørsmål.

Behandlinger foregår på kontor i Tønsberg eller over zoom.

Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Husk å oppgi en mailadresse som mottar svar!

Sjekk evt spam mappen din , om du venter svar. 

inntaksskjema

E-post: info@fenomenalforandring.no 

Telefonnummer: (+47) 45 83 03 56

hvordan foregår behandlinger?

INNTAKSSAMTALE

I inntakssamtalen kommer jeg til å stille deg et sett helt spesifikke spørsmål for å kunne forstå ,avdekke og etablere hva du ønsker å forandre, og også forberede behandlingen. Dette vil være det presenterte problemet/utfordringen.

Mye av tiden vil gå til å avdekke og utdype hva du ønsker, da RTT er en løsningsorientert terapi.

Vi vil også gå igjennom inntaksskjemaet du har fylt inn før samtalen.

Samtalen varer vanligvis mellom 40min/60min.

RTT BEHANDLING

En behandlingstime innebærer at det presenterte problemet bekreftes,og vi snakker litt rundt evt tanker og annet som kan ha dukket opp siden inntakssamtalen.

Deretter starter behandlingen. Du taes inn i hypnose,vi ser på og avdekker kjernen i det presenterte problemet,for deretter forstyrre og eliminere mønsteret/mønstrene som har skapt det. Den siste delen av behandlingen innebærer en transformasjonsdel der de nye mønstrene implementeres ,og denne utgjør den skreddersydde audioen som du får innen 24timer etter behandling.

En behandlingstime varer gjerne mellom 90min/120min.

SKREDDERSYDD HYPNOSE

Den skreddersydde hypnosen lages til deg mens du er i transformasjonsdelen av behandling. Og denne er virkelig nøkkelen til forandring. Hjernen lærer gjennom repetisjon, og for å forankre de nye tankemønstrene og holdningene , er det viktig å lytte til denne hypnosen i 21 dager. Om du vil , kan du fortsette å lytte etter 21 dager,da synker bare de nye tankemønstrene dypere inn. Lydfilen er din til odel og eie,og sendes deg innen 24t etter behandling.

Det tar mellom 10 og 21 dager å forankre et nytt tankemønster.

Selve audioen/hypnoseopptaket varer gjerne mellom 15 - 20 min. I enkelte tilfeller kan opptaket vare i 40min,men da vil du bli informert om dette allerede i inntakssamtalen.

Oppfølgingssamtale(r).

Disse samtalene avtales i forkant av behandling(er) når skal gjennomføres. Vanligvis et sted mellom 7 og 10 dager etter behandlingstimen. Men skulle det trenges tidligere og oftere,så gjør vi selvfølgelig det! Jeg er her for å støtte deg gjennom prosessen.

Oppfølgingssamtalen varer gjerne et sted mellom 25min / 45min.

Bestill mine tjenester

Send meg gjerne dine kontaktdetaljer, og jeg kontakter deg.