om meg :

sertifisert RTT hypnoterapeut

Hei og velkommen hit! 

Jeg er Inger Garborg Amundsen,og jeg er den stolte RTT-hypnoterapeuten som gjerne ønsker å hjelpe deg som ønsker forandring NÅ! Forandring til å trives bedre i egen kropp, i egne tanker og i egne følelser. Forandring og frihet fra smerter, og for deg som ønsker å lande helt i deg selv.

Vi er mye mer enn det vi ser og alltid forstår, og det kjennes befriende å bli bevisst de ubevisste programmene som styrer oss , og styre disse mot det vi ønsker og er.

Det er fenomenalt og magisk det som skjer når vi forstår og deretter løser opp i ubevisste mønstre som spenner bein på oss,for deretter å installere nye ønskede mønstre og tanker.  

Da pandemien entret verden fikk de fleste tid og rom til å kjenne etter hvor man stod. Og for min del var det muligheten til å studere og nærme meg min livslange drøm. Nemlig å jobbe som kropp-sinn terapeut gjennom naturlige metoder! Dypt inni meg føles det som min hensikt og styrke . Mitt dypeste ønske er å løfte andre til deres naturlige kraftfulle sinnstilstand, slik at man kan leve livet fra en tilstand av glede , kjærlighet, varme, støtte, nysgjerrighet, flyt og ekthet. Det er her kropp-sinn virkelig smelter sammen i FLYT, og det legger til rette for bevisste og kjærlige tanker og opplevelser.

Jeg er lidenskapelig opptatt av at alle skal få blomstre og trives og mestre sine egne liv i dyp glede og dyp kjærlighet. Og med både kropp og sinn på laget. Og man kan alltid starte fra der man er. Det er den gode nyheten!

Jeg vil at alle skal få oppleve ekte harmoni: emosjonel, fysisk og spirituell harmoni. Kjærlighet og lys. Jeg ønsker å kunne lytte, støtte og løfte opp, slik at enhver kan leve autentiske liv og føle seg fri i eget liv.

RTT er en enestående måte til forandring!


Helt siden jeg var barn,har jeg alltid vært opptatt ,fascinert og nysgjerrig på de usynlige rommene vi skaper og lever og oppholder oss i. Rommene der våre følelser og tanker oppstår. Hva påvirker og former disse rommene? Og hvorfor er alles rom så forskjellige? Hvordan kommer vi i kontakt med disse, og hvordan former og holder vi dem, slik at de føles oppløftende, støttende, levende? 

Personlig følte jeg meg ofte «feil» i oppvekst og ungdomstid, da jeg hadde så mange interesser i denne søkenen etter innsikt i menneskets natur og rom. Og det endte på et tidspunkt opp med cellegift og behandling. Jeg skulle få kjenne hvordan det var å ikke kunne gå mer enn et par meter av gangen før jeg måtte hvile meg, kjenne på angst og redsel som føltes som skal rive hele kroppen i filler, for å kunne lande i selvtillit og sunn egenkjærlighet. Det som virkelig gjorde meg nullstilt var hukommelsestapet. Det lot meg kun ha fokus på det jeg ønsket ,og slik kunne jeg etter hvert danse, tenke, føle og leve igjen. Den fantastiske hjernen min hjalp meg!

Så gjennom livet mitt har jeg jobbet med historier,fortellinger,manus, og tolket og skapt kostymer, teater, film, dans, scenografi, maleri, installasjoner, samt kundesøm i eget atelier. Og alle disse har gitt meg dyp innsikt og glede og nysgjerrighet i hva som beveger oss som mennesker, utifra hvem vi er, hvor vi befinner oss ,og hvilke filtre vi har installert og bruker etc. 

I tillegg til å ha utdannelse fra ESMOD og The London Institute, har jeg vært innom Ayurvediske prinsipper, og studerte dette under Inger Grete Narum.

Jeg har Kjennskap til Jin Shin Jiytsu gjennom Dorte Leth, og jeg har diplomer i fargeterapi , krystallterapi og GDPR ( personvernforordningen) .

Og jeg har selvfølgelig diplom i RTT(rapid transformational theraphy)!

Ta kontakt om du er nysgjerrig, og klar for forandring!