Behandling i Tønsberg eller over zoom.

Behandling over ZOOM gjør opplevelsen tilgjengelig, enkel og komfortabel ! 

HYPNOSE ER EN 100% NATURLIG METODE TIL FORANDRING

VELKOMMEN TIL FENOMENAL FORANDRING HYPNOTERAPI

  «DET SINNET SER,KOPIERER KROPPEN»

Hvordan kan følelsene du har i kroppen være forårsaket av sinnet ditt og trossystemene dine? 

Hvor og når plukket du opp disse holdningene og tankene? Og hvordan har de formet deg, og former deg? 

Årsaken til smerte kommer som oftest fra en overbevisning,en tanke, en følelse. Disse skaper fysiske reaksjoner i kroppen din, og påvirker hvordan kroppen og sinnet ditt fungerer. 

Hjernen programmeres og lærer gjennom repetisjon .En overbevisning er bare en tanke som er tenkt igjen og igjen og igjen. 

«DET SINNET SER,KOPIERER KROPPEN»

Hva ser sinnet ditt? Og hvordan har det manifestert seg i kroppen din?

'The Sorrow Which Has No Vent in Tears May Make Other Organs Weep' (Dr. Henry Maudsley 1895; Pioneering British Psychiatrist)


Trenger du hjelp til å forstå, organisere, strukturere og forandre tankene og følelsene dine for å få tydeligere retninger og mer autentiske opplevelser i hverdagen ?  La RTT  hypnoterapi hjelpe deg til forandring! 


RTT FORKLART /RTT EXPLAINED

om Inger

Hvem er jeg, og hva kan jeg hjelpe deg med?

hvordan foregår behandlinger?

INNTAKSSAMTALE

I inntakssamtalen kommer jeg til å stille deg et sett helt spesifikke spørsmål for å kunne forstå ,avdekke og etablere hva du ønsker å forandre, og også forberede behandlingen. Dette vil være det presenterte problemet/utfordringen.

Mye av tiden vil gå til å avdekke og utdype hva du ønsker, da RTT er en løsningsorientert terapi.

Vi vil også gå igjennom inntaksskjemaet du har fylt inn før samtalen.

Samtalen varer vanligvis mellom 40min/60min.

RTT BEHANDLING

En behandlingstime innebærer at det presenterte problemet bekreftes,og vi snakker litt rundt evt tanker og annet som kan ha dukket opp siden inntakssamtalen.

Deretter starter behandlingen. Du taes inn i hypnose,vi ser på og avdekker kjernen i det presenterte problemet,for deretter forstyrre og eliminere mønsteret/mønstrene som har skapt det. Den siste delen av behandlingen innebærer en transformasjonsdel der de nye mønstrene implementeres ,og denne utgjør den skreddersydde audioen som du får innen 24timer etter behandling.

En behandlingstime varer gjerne mellom 90min/120min.

SKREDDERSYDD HYPNOSE

Den skreddersydde hypnosen lages til deg mens du er i transformasjonsdelen av behandling. Og denne er virkelig nøkkelen til forandring. Hjernen lærer gjennom repetisjon, og for å forankre de nye tankemønstrene og holdningene , er det viktig å lytte til denne hypnosen i 21 dager. Om du vil , kan du fortsette å lytte etter 21 dager,da synker bare de nye tankemønstrene dypere inn. Lydfilen er din til odel og eie,og sendes deg innen 24t etter behandling.

Det tar mellom 10 og 21 dager å forankre et nytt tankemønster.  

Selve audioen/hypnoseopptaket varer gjerne mellom 15 - 20 min. I enkelte tilfeller kan opptaket vare i 40min,men da vil du bli informert om dette allerede i inntakssamtalen.

Oppfølgingssamtale(r).

Disse samtalene avtales i forkant av behandling(er) når skal gjennomføres. Vanligvis et sted mellom 7 og 10 dager etter behandlingstimen. Men skulle det trenges tidligere og oftere,så gjør vi selvfølgelig det! Jeg er her for å støtte deg gjennom prosessen.

Oppfølgingssamtalen varer gjerne et sted mellom 25min / 45min.

Bestilling av behandling.

Send gjerne inn bestilling på ønsket time her, og jeg vil ta kontakt med deg for å planlegge forløpet.

din venn hjernen :

Hva gjør hjernen din for deg?

Hjernens aller viktigste oppgave er å holde deg i live!

Så den lagrer alt av minner,gode og vonde,for å kunne gjøre "jobben" sin.

Og den er programmert til å føre deg mot glede og vekst. Så det du forteller hjernen din at gjør deg godt og glad,fører den deg mot.

På lik linje som den vil føre deg vekk fra det som ikke gjør deg godt og glad. Vekk fra det som gjør deg stresset , redd, engstelig etc.

Så når du forteller deg selv at du gruer deg til noe eller at noe er dødens kjedelig, uutholdelig etc, så tror hjernen deg. Hjernen i seg selv er nøytral og relativt "uhumoristisk", og hører kun det du sier.

Selvsnakket ditt er en viktig del av å holde hjernen fokusert og klar.

Snakk hyggelig til deg selv.

Mal bilder du gjerne vil se.

Og støtt disse med ord som løfter ,engasjerer og gleder.

Hjernen din gjør alt den kan for å følge dine instrukser!

Instruksene dine gir du gjennom bildene du skaper i hodet ditt, og ordene du støtter og farger dem med. Følelsene som oppstår forteller deg noe om kvaliteten og retningen disse bildene og ordene fører deg i.


andre behandlinger:

Krystallterapi. Ta kontakt ved interesse.